13 modele de corpuri de iluminat inedite si unice pe care le poti face acasa

Salut!

De data aceasta ne-am gândit să dăm frâu creativității È™i să te lăsăm inspirat de corpuri de iluminat inedited È™i unice, pe care le poÈ›i face direct acasă într-un mod extrem de simplu È™i ieftin. 
Atunci când laÈ™i frâu creativității, vei vedea că orice obiect din casă poate fi o sursă de inspiraÈ›ie È™i un punct de plecare, fie că vorbim despre vechile lampioane de hârtie, cutia cu lapte, vechea roată de la bicicletă, un instrument muzical defect, dar de care nu te poÈ›i despărÈ›i, o lingură din bucătărie, un ceainic, crengi de copac È™i multe altele. Dacă le-am enumera pe toate, am face o listă mai lungă decât cea a lui MoÈ™ Craciun. 

Indiferent, rezultatul va fi cu siguranță unul spectaculos, deoarece vei putea să îți pui amprenta proprie asupra corpului de iluminat È™i a întregii atmosfere create. 
Îți propunem să îți eliberezi mintea de orice griji pentru 3 minute și să pornim împreună pe urmele creativității.

Dacă ești pasionat de lemn și de design-ul spectaculos pe care îl poate oferi casei tale, iată câteva idei simple pe care le poți face chiar tu:







Pentru pasionaÈ›ii de lectură, o lampă din cărÈ›i ar arăta perfect pe masuÈ›a din dormitor. 



ÃŽn cazul în care ai acasă instrumente muzicale defecte, pe care nu le mai foloseÈ™ti, dar nu te înduri să te desparÈ›i de ele, poÈ›i să le transformi într-un corp de iluminat extraordinar È™i impresionant, care îți va aminti mereu de vremurile bune. 




ÃŽn cazul unei bicilete vechi, este extrem de uÈ™or să îi redai iarăși viață È™i să o faci să fie în lumina reflectoarelor. 




Pentru un cadru feeric îți recomandăm o lampă tip nor, care te va duce pe cele mai îndepărtate tărâmuri ale visării.



Nici bucătăria nu e de neglijat, deoarece îți poate da niÈ™te idei foarte ingenioase atunci când vine vorba de corpuri de iluminat spectaculoase. 




Desigur, ne vom opri È™i de data asta la clasicele borcane, de care nu putem să nu pomenim, deoarece este cel mai uÈ™or mod de a te juca cu luminile È™i creativitatea. 



Cu siguranță că ideile nu se opresc aici, iar dacă ceea ce ai văzut astăzi te-a inspirat È™i È›i-a făcut mintea să zboare È™i să gândească alte idei creative de corpuri de iluminat, să nu uiÈ›i să ne dai È™i nouă de veste. 

Abia aÈ™teptăm să vedem ce lucruri extraordinare ai reuÈ™it să faci. 

TotuÈ™i, dacă timpul nu îți permite sau dacă eÈ™ti pasionat de corpurile de iluminat moderne È™i inteligente, te invităm să arunci o privire peste catalogul Lumidexunde poÈ›i să găseÈ™ti corpuri de iluminat pe placul È™i pe gustul tău. Iar pentru mai multă inspiraÈ›ie, ne vedem pe Instagram: @lumidex.ro

Pe data viitoare. 

Sursă foto: www.pinterest.com

Inapoi la articole