13 modele de corpuri de iluminat inedite si unice pe care le poti face acasa

Salut!

De data aceasta ne-am gândit să dăm frâu creativității și să te lăsăm inspirat de corpuri de iluminat inedited și unice, pe care le poți face direct acasă într-un mod extrem de simplu și ieftin. 
Atunci când lași frâu creativității, vei vedea că orice obiect din casă poate fi o sursă de inspirație și un punct de plecare, fie că vorbim despre vechile lampioane de hârtie, cutia cu lapte, vechea roată de la bicicletă, un instrument muzical defect, dar de care nu te poți despărți, o lingură din bucătărie, un ceainic, crengi de copac și multe altele. Dacă le-am enumera pe toate, am face o listă mai lungă decât cea a lui Moș Craciun. 

Indiferent, rezultatul va fi cu siguranță unul spectaculos, deoarece vei putea să îți pui amprenta proprie asupra corpului de iluminat și a întregii atmosfere create. 
Îți propunem să îți eliberezi mintea de orice griji pentru 3 minute și să pornim împreună pe urmele creativității.

Dacă ești pasionat de lemn și de design-ul spectaculos pe care îl poate oferi casei tale, iată câteva idei simple pe care le poți face chiar tu:Pentru pasionații de lectură, o lampă din cărți ar arăta perfect pe masuța din dormitor. În cazul în care ai acasă instrumente muzicale defecte, pe care nu le mai folosești, dar nu te înduri să te desparți de ele, poți să le transformi într-un corp de iluminat extraordinar și impresionant, care îți va aminti mereu de vremurile bune. 
În cazul unei bicilete vechi, este extrem de ușor să îi redai iarăși viață și să o faci să fie în lumina reflectoarelor.