Despre noi

MAGAZIN VIRTUAL DE CORPURI DE ILUMINAT

Magazinul se adreseaza tuturor categoriilor de utilizatori decorpuri de iluminat. Produsele care se regasesc aici sunt dedicate atat celor din categoria iluminarii exterioare, cat si celor din categoria iluminarii de interior, aici putand gasi produse incepand de la stilul minimalist si terminand cu stilul baroc. Din dorinta de a fi mai aproape de dumneavoastra si de nevoile pe care le aveti, am decis sa deschidem acest magazin in care veti putea gasi toata gama de corpuri de iluminat. Deoarece suntem o firma deschisa total clientilor nostri, avem deosebita placere sa va oferim si preturile produselor. 

Telul nostru este ca dumneavoastra sa puteti alege cat mai rapid si usor solutia ideala pentru rezolvarea problemelor din domeniul iluminarii. Dorim ca produsele şi serviciile oferite de noi sa constituie un nivel de referinţa din punct de vedere calitate/preţ. Pentru noi, cel mai important lucru este satisfacerea tuturor cerinţelor clientului, servirea ireproşabilă a acestuia, încrederea reciprocă. Pentru a reuşi, analizăm permanent cerinţele, dorinţele, necesităţile clientului, oferindu-i apoi solutii adaptate perfect necesitatilor.

Pentru a oferi o gama completa de produse la cele mai inalte standarde de calitate , firma noastra colaboreaza cu parteneri din Israel, Italia , Germania, Austria , Elvetia, pentru o gama de produse care necesita tehnologii noi de fabricatie.
Aceste produse sunt de o calitate superioara, avand preturi competitive pe piata romaneasca.
Toate produsele sunt realizate la standarde si calitate europeana, si de asemenea asiguram un service prompt si de calitate.

Compartimentul tehnic al firmei va sta la dispozitie cu datele tehnice de care dispunem pentru produsele comercializate de firma noastra, precum si cu cu eventuale studii luminotehnice.


Galerie foto