KLUŚ Design

Suntem o companie specializată în proiectarea și producția de soluții de iluminat utilizând tehnologia LED. Ofertele noastre se adresează atât spațiilor interioare, cât și celor de exterior, fiind potrivite pentru utilizarea în spații rezidențiale, de birouri și publice.

Am avut întotdeauna o abordare concentrată pe design, unde funcționalitatea și calitatea produsului se îmbină armonios. Ne bucurăm de flexibilitatea ofertei noastre în ceea ce privește forme, modularitate și sistematicitate, astfel încât arhitecții, clienții corporativi și cei individuali să poată proiecta și selecta soluții de iluminat cu LED-uri care să se potrivească nevoilor lor.

Cu ajutorul unei rețele extinse de reprezentanți, oferim acum produsele noastre atât birourilor de arhitectură, cât și clienților din mai multe zeci de țări din Europa, Asia, Australia și SUA. Astfel, suntem recunoscuți în întreaga lume pentru calitatea și inovația produselor noastre.

Dacă sunteți în căutarea soluțiilor de iluminat LED de înaltă calitate și personalizate, suntem aici să vă ajutăm să găsiți cea mai bună soluție pentru nevoile dvs. Profitați de experiența noastră și de gama noastră de produse inovatoare pentru a vă lumina spațiul într-un mod eficient și estetic!